Hobbyist Forums banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
4,010 Posts
Discussion Starter #1
I log into SCJ place and get a HUGE page full of this.

Makes it hard to buy stuff.:rolleyes:



ar, vintage, old school, collector, conventions, slot-a-holic, Johnny Lightning, JLTO, auto world, AW, Round 2, Playing Mantis, PM, JL, Auto World, AW, Autoworld, White Thunder, White Lightning, W/L, AFXtras, russkit, revell, cox, monogram, eldon, strombecker, pactra, lexan, dynamic, faller, model motoring, AMT, weight pan, silicone tires,"> <HEAD> <TITLE>SLOT CAR JOHNNIE'S</TITLE> </HEAD> <TITLE>SLOT CAR JOHNNIE'S</TITLE><BR> </HEAD> <BODY TEXT="#000000" BACKGROUND="CheckeredBackground.jpg" bgProperties=fixed><BR><BR> <P> <P> <CENTER><P><IMG SRC="large_Round_SCJ.JPG"></A></TABLE></P><BR></CENTER> <P> <P> </marquee BEHAVIOR="scroll" scrolldelay="0" width="95%"><CENTER><P><FONT COLOR= red><FONT SIZE=8><B><I>Welcome to 2012, lets race!! <BR></marquee></TABLE></CENTER></font color> <BR></scroll> <HR></P></CENTER> <P><font size=8> <P> <P> <CENTER><IMG SRC="truckand2pups.JPG" ALT="SCJ Lmited Edition Pup Trailers!"></CENTER> <P> <P> <center><I><B>Looking for something you don't see, call or e-mail us.<P>Monday ~ Friday, 6pm to 10pm EST.</B></font></CENTER> <BR> <center><BR><font size=6>Happy Motoring!<BR><BR></font size> <BR><BR></CENTER> </font size> <P> <center></FONT></FONT><IMG SRC="controller.gif" ALT="Russkit Controller"><LEFT><B><I><U><FONT COLOR="#FF0000"><FONT SIZE=8> HO Chassis </B></I></U></FONT SIZE><IMG SRC="controller.gif" ALT="Russkit Controller"><RIGHT><BR> </FONT></FONT></U></I><FONT COLOR="#000000"><FONT SIZE=5><BR></center> <BR><BR></B></I></U> <a class="image" title=" " href="http://wowway.com/~cordi/Tjet.JPG"> <font size="2"> <img class="thumbimage" height="100" alt="Aurora Thunderjet 500 Chassis." src="http://wowway.com/~cordi/Tjet.JPG" width="150" border="0"></font></a><font size="2"> </font> <P> Aurora Thunderjet 500
 

·
Model Murdering
Joined
·
7,331 Posts
Must be a web snafu, even if he did ever pull the plug; he'd tell us right up front.

Popped right up with either IE or Firefox!

Must be that knob and tube powered unit Joez is using.
 

·
LED Burner Outer
Joined
·
11,710 Posts
I got HTML code on Firefox, but it worked on Chrome. I don't think it's a bug. It's prolly just one little part of the script that's not being read correctly.
 

·
Registered
Joined
·
1,648 Posts
:confused:

We are still up and running......no idea what firefox changed, but it sure doesn't like our site now! Will need to correct, but not sure what they changed, I do know I still write all my own .htmll, "Tjet style"..............maybe it's time to invest in a web page writter w/ shopping cart.

Anyone know of a good one?

-------------------------
www.SlotCarJohnnies.com
 

·
Registered
Joined
·
237 Posts
HTML tag

:confused:

We are still up and running......no idea what firefox changed, but it sure doesn't like our site now! Will need to correct, but not sure what they changed, I do know I still write all my own .htmll, "Tjet style"..............maybe it's time to invest in a web page writter w/ shopping cart.

Anyone know of a good one?

-------------------------
www.SlotCarJohnnies.com
Just doing a quick look at the source code for the page and I think the beginning <HTML> tag is missing. Some browsers will overlook this and display the page anyway, others will display the actual HTML code which is what is displaying when using Firefox.

If you add <html> as the first line on the page and then make sure your last tag on the page is </html> I think you will find that Firefox will work as expected.
 

·
Member of Da Band
Joined
·
2,493 Posts
Just doing a quick look at the source code for the page and I think the beginning <HTML> tag is missing. Some browsers will overlook this and display the page anyway, others will display the actual HTML code which is what is displaying when using Firefox.

If you add <html> as the first line on the page and then make sure your last tag on the page is </html> I think you will find that Firefox will work as expected.
I think that taz may have hit it on the head. I used to write my own code too, for my websites, and just one little mistake like a misplaced letter or punctuation mark will make the whole page appear goofy looking! Good find taz!! pig
 

·
Registered
Joined
·
476 Posts
I mentioned that it seemed to be missing the starting <HTML> tag in a reply about the website back around the end of June. Oh well, like tasman said just add the tag(s) and you should be all good. :freak:
 
1 - 13 of 13 Posts
Top