What is going on??? - HobbyTalk
 4Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 11:31 AM Thread Starter
Lifetime Member
 
rkoenn's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Merritt Island, FL
Posts: 4,085
What is going on???

I hadn't popped in for a bit and when I did yesterday I ran into all kinds of problems. Many functions no longer seem to work, such as embedding a picture automatically. My responses to other posts, my clicks on the "Like" option, etc. It really appears to be a mess. Am I the only one experiencing these problems? Very irritating when things get changed so much but when they don't even work it makes it particularly bad.

Bob K.
I am an avowed geek from a very early age and a 10 year old in a grown up body!
rkoenn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 11:52 AM
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Cape Coral
Posts: 163
Quote:
Originally Posted by rkoenn View Post
I hadn't popped in for a bit and when I did yesterday I ran into all kinds of problems. Many functions no longer seem to work, such as embedding a picture automatically. My responses to other posts, my clicks on the "Like" option, etc. It really appears to be a mess. Am I the only one experiencing these problems? Very irritating when things get changed so much but when they don't even work it makes it particularly bad.
I have a problem posting pictures with the new site.It has really cut down on my sharing anything with the group.
stromberg97 is offline  
post #3 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 12:11 PM
Elder Statesman
 
scooke123's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,354
I ran into similar problems. Can't post a quick reply without going to the advanced setting.
scooke123 is offline  
 
post #4 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 01:02 PM Thread Starter
Lifetime Member
 
rkoenn's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Merritt Island, FL
Posts: 4,085
Quote:
Originally Posted by stromberg97 View Post
I have a problem posting pictures with the new site.It has really cut down on my sharing anything with the group.
To post my Home Cookin' post with pictures I had to manually add the links to the pictures with the embed code at each end of the URL. The automated method I used to use wouldn't work, punching the Picture icon. Quick replies don't seem to work at all. And when I tried the automated drag and drop for pictures they were there as a URL or something but not the actual pictures. No matter what I tried I couldn't see or link to them either. It really is a mess. I would dare say somebody really needs to look into this and fix it. It is going to cut down significantly on people posting or responding which makes the site somewhat useless. And going to my "Notifications" just puts me at my account settings. There are lots of things wrong or broken.

Bob K.
I am an avowed geek from a very early age and a 10 year old in a grown up body!
rkoenn is offline  
post #5 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 05:26 PM
HobbyTalk Pro
 
Join Date: Jan 2000
Location: Conneaut, OH
Posts: 3,525
Hmm. I haven't been having any problems.

edit - posted that via quick reply no problem.
Don't know about the photo stuff as I always post pics that I host on my own site.
Never depended on anyone else to handle my photos.
TAY666 is offline  
post #6 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 06:42 PM
Elder Statesman
 
Proper2's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Los Angeles
Posts: 1,639
I've given up on posting photos. I visit this forum less often because of that. I don't have any other photo site from which to link photos. And the mods around here if they still have that job are not doing it.
Proper2 is offline  
post #7 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 06:43 PM
Super Moderator
 
Milton Fox Racing's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Where ever I go - there I am!
Posts: 7,557
Kitt and I started noticing issues Thursday evening.

Administration has been notified with the above and other issues we are seeing.

Unfortunately it is a Holiday Weekend.

From our experience the issues have stopped progressing, but they are still fluctuating.

As noted above, clicking or going through to the advanced reply window is the only way to submit a post currently, so if you can get there let us know what you are experiencing...
Milton Fox Racing is offline  
post #8 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 06:48 PM
Super Moderator
 
Milton Fox Racing's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Where ever I go - there I am!
Posts: 7,557
Quote:
Originally Posted by Proper2 View Post
I've given up on posting photos. I visit this forum less often because of that. I don't have any other photo site from which to link photos. And the mods around here if they still have that job are not doing it.
Can you elaborate more on your issue please?

Is your hosting site HobbyTalk?

I will have administration look directly at your account if it is - it seems to be specific to user id as it works for other members, but not all. That includes me - as I still cannot upload photos here. Sorry about your continued problem.

I also have created a thread in the issues and help section on photo posting problems if you want to add your own issue or concern there

Image Hosting Issues

Last edited by Milton Fox Racing; 04-15-2017 at 07:13 PM.
Milton Fox Racing is offline  
post #9 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 06:54 PM
Elder Statesman
 
Proper2's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Los Angeles
Posts: 1,639
Quote:
Originally Posted by Milton Fox Racing View Post
Can you elaborate more on your issue please?

Is your hosting site HobbyTalk?

I will have administration look directly at your account if it is - it seems to be specific to user id as it works for other members, but not all. That includes me - as I still cannot upload photos here. Sorry about your continued problem.
As I said, I have no other hosting site, so yes, HobbyTalk is the only way for me to post photos. I used to do so, but that has not worked for me for many months, so I stopped trying.
Proper2 is offline  
post #10 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 06:58 PM
Super Moderator
 
Milton Fox Racing's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Where ever I go - there I am!
Posts: 7,557
Quote:
Originally Posted by stromberg97 View Post
I have a problem posting pictures with the new site.It has really cut down on my sharing anything with the group.
I have asked administration to look at your account as well.

I also have created a thread in the issues and help section on photo posting problems if you want to add your own issue or concern there

Image Hosting Issues

Last edited by Milton Fox Racing; 04-15-2017 at 07:14 PM.
Milton Fox Racing is offline  
post #11 of 26 (permalink) Old 04-15-2017, 07:20 PM
Super Moderator
 
Milton Fox Racing's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Where ever I go - there I am!
Posts: 7,557
Quote:
Originally Posted by Proper2 View Post
As I said, I have no other hosting site, so yes, HobbyTalk is the only way for me to post photos. I used to do so, but that has not worked for me for many months, so I stopped trying.
Understand your frustration. I was just wanting to verify for sure it was directly with HobbyTalk.

There are many other web based sites to host photos from as you probably know. And up until their editor function crashed I have always recommended flikr. I still do, but with that current limitation now.

https://www.flickr.com/

I also sent you a PM about your specific issues.
Milton Fox Racing is offline  
post #12 of 26 (permalink) Old 04-16-2017, 08:10 AM
Vacation Needed
 
John P's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Behind you! No don't look!
Posts: 30,220
Testing the quick reply window...
EDIT: Works for me! Happy Easter!

Last edited by John P; 04-16-2017 at 08:13 AM.
John P is offline  
post #13 of 26 (permalink) Old 04-16-2017, 08:12 AM
Vacation Needed
 
John P's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Behind you! No don't look!
Posts: 30,220
Testing uploading a picture.
EDIT: I guess I'm special!
Attached Images
File Type: jpg mainzerpic01.jpg (437.1 KB, 9 views)
John P is offline  
post #14 of 26 (permalink) Old 04-16-2017, 04:47 PM
Super Moderator
 
Milton Fox Racing's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Where ever I go - there I am!
Posts: 7,557
Quote:
Originally Posted by John P View Post
Testing uploading a picture.
EDIT: I guess I'm special!
Using the quote function seems to work as a reply method as well since it takes you to the advanced reply window directly.

The issues do seem to not be effecting everone! I will add that to the administration issues thread we have going.

After you made your test post John P - I can presume that you can see the attachments and your avator as well?
Milton Fox Racing is offline  
post #15 of 26 (permalink) Old 04-17-2017, 08:02 AM
Vacation Needed
 
John P's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Behind you! No don't look!
Posts: 30,220
Quote:
Originally Posted by Milton Fox Racing View Post

After you made your test post John P - I can presume that you can see the attachments and your avator as well?
Yessir!
John P is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the HobbyTalk forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome